Dschungel Restaurant

Dschungel Restaurant

Dschungel Restaurant:
Denne restaurant er ikke af de billigste, men heller ikke med utrolig høje priser.

Det er en god restaurant med en masse børneoplevelser, ja faktisk sker der næsten for meget til at de rigtig kan koncentrere sig om at spise, her er et jungle orkester, gorillaer, chimpanser, slanger, og meget mere. og så er det stort set næsten alt sammen mekanisk og med lyd, engang imellem går lyset så lyner det som det jo også gør i naturen, heldigvis er det ikke helt gennemført med regn.

Herunder kan du se nogle billeder fra restauranten.

Her i restauranten hersker den Gorilla, med lysende øjne.

Midt i restauranten er der et virtuel akvarium med koral fisk.Her sidder familien og spiser.Her er en lille del af jungleorkesteret.Her er det et lille blik ud over restauranten.Det berømte jungle orkester Trut.

Som man nok kan se på disse billeder, er der et rigt dyreliv i restauranten, og det er ikke så tit, at børnene kommer så tæt på et næsehorn, som man kan få lov til, her i restauranten. Her er det lille Rasmus og storebror Christian der prøver kræfter med et næsehorn.

 

Her er også slanger der hvisler. En hyggelig pelikan har også forvildet sig ind på spisestedet.

Et kærligt par flamingoer har også til huse i restauranten.

Og en sød australsk kakadue er også på besøg.Her ses igen jungleorkesteret i  fuld sving og der går ikke mange sekunder før en børneflok er samlet.Her er det kongen over dem alle lige ved siden af orkesteret.

Længst inde i restauranten står der en kæmpe giraf med sin søde unge.


 

Foto og tekst © Jacob Varberg 2011 --> © Copyright