Silkeborg rovfugleshow og Bisonfarm

Silkeborg Bissonfarm 

"Falkemanden" alias Flemming Sanggsgård har hele sit liv været vild med fugle. Falkemanden er også kendt som vinderen af tvprogrammet "Alene i Vildmarken" på Dr1.
Han har ifølge ham selv hele sit liv beskæftiget sig med natur og vilde fugle. Med tiden er hans rovfuglehold vokset og han har nu etableret Silkeborg Ørnereservat hvor det er muligt at komme helt tæt på høge, falke, ørne og ugler.

Silkeborg Ørnereservat ligger midt i det midtjyske søhøjland tæt på både Silkeborgsøerne og Himmelbjerget. Køretiden er fra Silkeborg ca 15-20 minutter. Fra Horsens, hvor vi kommer fra, max 1 times tid. 

Der er shows 2 gange om dagen i højsæsonen. Disse ligger kl 11 og kl 15.

Efter begge rovfugleshows er der mulighed for at lave et tilkøb på en bisonsafari. Dette bør man dog gøre hjemmefra, da der ikke er mange billetter til vognen. 

Bisonsafari er en spændende køretur ud på "savannen" helt tæt på dyrene. De kommer helt tæt på vognen og det ses tydeligt at disse ikke er spor tamme. Her fortæller Falkemanden en spændende fortælling om hvordan lysten til bisonokser opstod og det er tydeligt at han brænder for disse dyr. 

Imellem rovfugleshow og bisonsafari er det muligt at spise en lækker burger med bisonokse kød. Virkelig lækker burger. Det er en fordel at bestille denne menu inden rovfugleshow da maden så er færdig samtidig med showet. 

I deres lille butik er der mulighed for at købe drikkevarer som kaffe, the, juice, kildevand, sodavand samt is, slik, ægte rovfuglefjer og lidt forskellige souvenirs. Butikken er åben en time før og efter alle rovfugleshows.

Da vi var inde for at se Falkemande lave sit Rovfugle show fik vi muligheden for at deltage i deres Bisson Safari
Det er helt sikkert en ting man skal gøre.

Her blive der fortalt lidt om dyrene, hvordan de vokser på og lidt om historien bag Bisonokserne.

Under vores besøg hos Silkeborg Rovfugle-show fik vi en på opleveren.Det var et fedt show, hvor vi fik mulighed for at komme helt tæt på dyrene.
Se dem flyve og var man heldig kunne man blive udvalgt til at stå inde og få 
fuglene til at lande på venstre arm.Man kunne også få lov at tage billeder med Uglen Ulla et sjovt minde som var med til at støtte stedet økonomisk

Silkeborg Ørnereservat Rovfugleshow og Bisonfarm 

Er du i området ved Silkeborg, er det bestemt et besøg værd.
Du får set de store fugle helt tæt på og tager du på tur ud til Bisonnerne på marken bag ved, får du en super oplevelse med disse også.Vi besøgte Silkeborg Rovfugleshow og Silkeborg Bisonfarm i sommeren 2019 - ikke den varmeste sommer men det var egentligt bare skønt.
Vi havde bestilt billet til Bisonserfari turen, da den har et stærkt begrænset antal pladser. Så det vil være en rigtig god ide at købe billet til netop denne forlystelse.
Vi bestilte på www.silkeborg-bisonfarm.dk - her kan du også købe billetter til Silkeborg Rovfugleshow www.silkeborg-rovfugleshow.dk