Den ny lillebæltsbro 1 pille fra vest

Fortællinger fra en dykker!

Lillebælt og pillerne...

Idag gik turen til bropillerne på lillebælts 2 broer, første dyk var på den nye lillebæltsbro´s første pille, fra jyllandssiden. Vi satte båden i ved bådstedet lige under broen, hvorfra vi så sejlede de få 100 meter ud til pillen. Et helt kanon dyk med båd, da der somregel er en del strøm i lillebælt.

Det var dog ikke tilfældet på vores første dyk ved pille 1.
Her var utroligt flot og en sigt på omkring 10 meter hvilket i sig selv er helt utrolig ved denne årstid.

Der blev taget billeder, masser af billeder men som sædvanlig er kvaliteten med det forkerte udstyr og teknik jo altid der efter. 


Men selv om det ikke er den bedste fotograf så skal I ikke snydes for et lille kig på vores dyk.
Her er det Kjeld der er klar når de store torsk kommer.
 
 
Lige ved siden af pillerne er der nogle små rør der stikker op fra havbunden som er meget flot begroet af div søplanter og små Baby muslinger.

Når man når du for enden af pillen altså når man går syd om pillen måder man en stor sandslette. Godt nok så vi Kjeld og undertegnede ingen fladfisk, Det gjorde dog vores makkerpar Rene og Kent, hele 3 stk´s af slagsen.


Det hele ser godt nok lidt mørkt ud på disse billeder, men i virkeligheden var det faktisk meget lysere på bunden.Hvis du smømmer langsbunden og øst på når du når midten af bropillen kan du svømme ud til den dybe rande. Her har jeg taget et billede ned af skranten, hvis man altså kan kalde det for en skrant.

Det skal ikke gå op i grønne billededer det hele, så her er et par blitz billeder i nærformat.En vigtig ting er at bemærke alle de små søde baby muslinger der er på de 2 nærbilleder.

Billederne på denne side er kun fra Pille 1. Da undertegnede samlede fiskeudstyr på Pille 2, Måske vil Kjeld der også havde kamera med, måske levere billeder til en efterfølger af denne dejlige historie.

Med Venlig Hilsen
Jacob Varberg