Egypten - Hotel Zahabia

Hotel Zahabia


Hotel Zahabia er ifølge Tjæreborg et 2-stjernet hotel. Men i vores øjne er det meget mere værd. Hotellet er lille, men utroligt godt. Det har næsten alt, hvad hjertet begærer. Hotellet består af 3 bygninger med både værelser og lejligheder. 

 

Vi boede selv i en 2-værelses lejlighed, som var utrolig rummelig, og med en dejlig altan. Derudover har vi også set forskellige værelser, som også var udstyret med det mest vigtige.


Rundt omkring de forskellige bygninger er der en dejlig have, med pool-område, legeplads, og nogle små butikker, hvor man næsten kan købe alt. Et minimarked, en souvenirbutik, en guldsmed, et parfumeri samt en butik med tasker og papyrus. Endvidere er der en sand-artist, som laver sandflasker. Han kan lave et hvilket som helst motiv! Han hedder Mido.

 På hotellets område var der desuden en poolbar, et grillspisested samt 2 restauranter. I den restaurant som hedder Beduin Tent spiser man godt og billigt. Her spiste vi dagligt morgenmad, og prøvede også deres aftensmadsbuffet et par gange. 


Her er der også dagligt shows, f.eks. fakirshow eller Mr. Zahabia, hvor Jacob deltog i dem begge. Det var temmelig morsomt. Faktisk er det også rimelig billigt, så man behøver ikke praje en taxa indtil en af bydelene, for at handle. 

 Endvidere har hotellet en dejlig privat strand 300 m fra hotellet, man skal blot lige krydse en vej, og gå ned af en sti. 

 
På stranden er der mulighed for at bade, snorkle og dykke. Solbade på gode solvogne, spise, drikke, handle og få massage. Ja, her er faktisk alt det man har brug for ved en strand. 

Faktisk er her også mulighed for at få en lille tur på den søde dromedar, der hedder Rocky. Rocky er 10 år, som elsker brød og andet godt. Han er utrolig nem at blive gode venner med :-)