Egypten - Hotel Zahabia - Butikkerne

På hotellet er der flere forskellige butikker.

Mini Market
Der er en lille Købmand, hvor man kan købe de mest vigtige ting, man har brug for i dagligdagen: vand, brød, mælk og sodavand, ja og ikke at forglemme svømmefødder, snorkel og diverse små souvenirs.


Souvenirs Shoppen
Ved siden af det lille Mini Marked ligger der en lille souvenirs shop, hvor du stort set kan købe alt det, du også kan købe inde i byen. Prisen på hotellet er ganske god, dog skal man altid huske at handle lidt om prisen før den bliver rigtig god.

Alaa Eldin Perfum
Lige rundt om hjørnet efter den lille souvenirs shop ligger der et lille parfumeri. Her kan du købe nogle dejlige dufte og nogle knap så dejlige dufte. Der er alt hvad hjertet kan begære. Og prisen her på hotellet er rigtig god.

Papyrus og tasker
På hotellet finder du også en lille butik hvor du kan købe den samme Papyrus som du kan købe alle andre steder i Hurghada og for den sags skyld i hele Egypten. Her i denne butik skal du have det rigtig gode handelstalent op af lommerne. Ikke fordi du ellers vil blive snydt for sådan handler de ikke i den butik. Men for en god ordens skyld skal der siges at man jo altid handler om prisen i Egypten. Og hvis man vil snyde sig selv for den oplevelse og et par kroner, så skal man bare give prisen.