Webdesign by Varberg

© Webdesign by varberg.dk ©

Webdesign by Varberg
 

Webdesign by Varberg

:: Forsiden   :: Rejsemål   :: Vejret  :: Kontakt os  

Africa

Egypten:

Forside
Rejsetips
Vejret

Hurghada:

Byen Hurghada

Hotel Zahabia:


Zahabia Resort
Hotellets butikker
Midos Sandflasker
En sandflaske skabes

El Gouna:

Billede galleri

Cairo:

Egyptisk Museum
Papyrus-institut
Pyramiderne


Luxor:

Alabaster
Hatshepsuts Tempel
Karnaktempel
Kongernes Dal
Luxortempel
Memnon-kolosserne
Nilen


Sharm el Sheikh:
Sharm e Sheikh-området
Blue Hole
Bådtur
Hotel Mexicana
Old Market
Naama Bay


Historie:


Egyptens guder
Egypten i tal
Livet efter døden
Om Pyramiderne & Sfinksen
Tidernes Egypten
TutankhamonDykning og Snorkling:

Colona Divers
Sharm El Naga

Diverse:

 
 

 

 
  Egypten > Hurghada > Hotel Zahabia

Egypten
Hotel Zahabia

Hotel Zahabia er ifølge Tjæreborg et 2-stjernet hotel. Men i vores øjne er det meget mere værd. Hotellet er lille, men utroligt godt. Det har næsten alt, hvad hjertet begærer. Hotellet består af 3 bygninger med både værelser og lejligheder.

Vi boede selv i en 2-værelses lejlighed, som var utrolig rummelig, og med en dejlig altan. Derudover har vi også set forskellige værelser, som også var udstyret med det mest vigtige.


Rundt omkring de forskellige bygninger er der en dejlig have, med pool-område, legeplads, og nogle små butikker, hvor man næsten kan købe alt. Et minimarked, en souvenirbutik, en guldsmed, et parfumeri samt en butik med tasker og papyrus. Endvidere er der en sand-artist, som laver sandflasker. Han kan lave et hvilket som helst motiv! Han hedder Mido.


På hotellets område var der desuden en poolbar, et grillspisested samt 2 restauranter. I den restaurant som hedder Beduin Tent spiser man godt og billigt. Her spiste vi dagligt morgenmad, og prøvede også deres aftensmadsbuffet et par gange.


Her er der også dagligt shows, f.eks. fakirshow eller Mr. Zahabia, hvor Jacob deltog i dem begge. Det var temmelig morsomt. Faktisk er det også rimelig billigt, så man behøver ikke praje en taxa indtil en af bydelene, for at handle.

Endvidere har hotellet en dejlig privat strand 300 m fra hotellet, man skal blot lige krydse en vej, og gå ned af en sti.

På stranden er der mulighed for at bade, snorkle og dykke. Solbade på gode solvogne, spise, drikke, handle og få massage. Ja, her er faktisk alt det man har brug for ved en strand.


Faktisk er her også mulighed for at få en lille tur på den søde dromedar, der hedder Rocky. Rocky er 10 år, som elsker brød og andet godt. Han er utrolig nem at blive gode venner med :-) 
  Africa
 
Webdesign by Varberg

© Webdesign by varberg.dk ©

 
Webdesign by Varberg


- eXTReMe Tracker -
- -  Siden har eksisteret siden 13 August 2006